Срок на доставка

Всички продукти от онлайн магазин книжарница.net се доставят в рамките на 1-5 работни дни с куриерска фирма Спиди . След финализиране на поръчката, служител на онлайн магазин книжарница.net  се свързва с клиента за потвърждение на поръчката, чрез телефонно обаждане в работно време (Понеделник - Петък / 09:00 -17:30 ч.) Поръчки за които не е получено потвърждение не се изпращат.

 

Цени за доставка

Доставката се поема от клиента.


Защо не получавам касова бележка за получената стока?

Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който Ви освобождава от задължението да издавате Фискална касова бележка, е плащането към Вас да се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, какъвто са  Спиди.
 
Самата услуга Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод не налага допълнителни усилия от страна на търговеца или неговия клиент.
 
За направеното от клиента плащане  Спиди  издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.